Om oss

Vi förstår att varje resa är unik, och vi skräddarsyr din resa och anpassar efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver transport för en familjeutflykt, företagskonferens, föreningsresa eller ett minnesvärt bröllop, kan du lita på oss för att leverera en smidig och professionell upplevelse. Vi har erfarenheten och resurserna för att göra din resa till något speciellt.

 

Vår prioritet är att erbjuda hög kvalitet, säkerhet och service till våra kunder. Vi värnar om miljön och strävar efter att minska vår påverkan på planeten. Genom att välja oss som din transportpartner bidrar du till att minska koldioxidutsläppen och främja en hållbar framtid. Våra moderna turistbussar är utrustade med bränsleeffektiva motorer och uppfyller de senaste miljöstandarderna. Vi vidtar också åtgärder för att minimera avfall och främja återvinning i vår verksamhet.

 

Säkerheten för våra passagerare är vår främsta prioritet. Våra erfarna förare är utbildade och kunniga för att säkerställa att du och dina medresenärer får en trygg och bekväm resa. Vi följer strikta säkerhetsprotokoll och utför regelbundna kontroller och underhåll av våra bussar för att säkerställa deras optimala funktion.

 

Med oss som din resepartner kan du förvänta dig högsta kvalitet i varje aspekt av din resa. Vi har byggt upp vår erfarenhet och kunskap under många år i branschen och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Oavsett om det är en kortare resa eller en längre utflykt kan du lita på oss för en smidig och professionell upplevelse.

 

Kontakta oss idag för att boka din nästa bussresa med Stensö Touring AB. Luta dig tillbaka, koppla av och låt oss ta hand om allt medan du njuter av en bekväm och säker resa. Vi ser fram emot att ge dig en minnesvärd och högkvalitativ resa med oss.

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss idag för att boka din nästa bussresa med Stensö Touring AB.

Rulla till toppen